Летящият високо от началото на сезона Хебър (Пазарджик) гостува на Локомотив

...
Летящият високо от началото на сезона Хебър (Пазарджик) гостува на Локомотив
Коментари Харесай

Любо Пенев иска да постигне рекорд с Хебър

Летящият високо от началото на сезона Хебър (Пазарджик) гостува на Локомотив (София). Амбициите на зелените са за нови точки.

Стартът на акцията няма нищо общо с края на предходната. Тогава Хебър се избави от изпадане безусловно в последния кръг, а в този момент към този момент набра 8 пункта след 5 тура. Възпитаниците на Любослав Пенев играят прелъстителен футбол, с който радват и неутралните почитатели. Хебър залага на български играчи, а резултатите са налице. Гръбнакът на състава от края на предишния сезон бе непокътнат, а грешките от началото на миналата акция със сбърканата селекционна политика са в предишното.

Сега старши треньорът Любослав Пенев е повел пазарджиклии към връх. Зелените ще гонят най-високо класиране в елита в историята си.

През сезон 2000/01 Хебър приключва акцията на 9-о място, което е най-хубавото за състава в групата на майсторите. Сега отборът влиза в шестия кръг от шеста позиция и в случай че задържи мощното начало, нищо чудно през пролетта да е в групата, бореща се за седмо - десето място.

Организационно и финансово клубът няма никакви проблеми, а Пенев е получил цялостна независимост на деяние, написа в собствен разбор вестник " Тема Спорт ".
 Хебър се укрепи с австриец
Хебър се укрепи с австриец

Марсел Канади ще играе в тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР